torstai 18. helmikuuta 2021

Pumpulikakku

 Tulipas tästä ruma kun lähti tuo paistopinta pois. Pitää kai päivittää kuivakakkuvuoat uudempiin eikä koittaa tehdä noilla ikivanhoilla jotka jo nähneet parhaat päivänsä.

Ei tullut niin vaaleaa kuin ehkä olisi pitänyt tulla -mutta käytinkin fariinisokeria. Niinkuin tätä nykyä oikeastaan vallan.



Pumpulikakku

3 kananmunaa

2 dl sokeria

3½ dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

250 g voita tai margariinia

Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Sulata rasva (rasvan saa kaataa lämpimänä joukkoon, ei tarvitse siis jäähdyttää). Yhdistä kaikki ainekset keskenään. Kaada voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175'C n.50min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...