torstai 11. kesäkuuta 2020

Broileria pähkinäkastikkeessa

Yllättävän hyvää ja erittäin täyttävää.


Broileria pähkinäkastikkeessa

1 kg broilerin rintafileitä tai rintapaloja

marinadi:

3 tl inkivääriä
3 valkosipulin kynttä
1 tl chiliä
½ tl kurkumaa
½ tl suolaa
1 prk ranskankermaa

Sekoita madinadin ainekset keskenään. Laita broilerit marinoitumaan vähintään neljäksi tunniksi.

Pähkinäkastike:

2 punasipulia
2 rkl rasvaa
3 rkl hunajaa
½ tl suolaa
1 rlk sitruunamehua
2 dl cashewpähkinöitä
1 dl vettä
4dl vettä
madinadi
1 dl appelsiinimehua

Pilko punasipuli pieniksi palasiksi tai suikaleiksi. Hienonna pähkinät + 1 dl vettä monitoimikoneella. Kaavi broilerien pinnalta ylimääräinen madinadi talteen. Ruskista broilerin paloihin hyvä paisto pinta.
Kuullota punasipulit rasvassa. Lisää hunaja, suola, sitruunamehu, pähkinäsose sipuleiden joukkoon. Lisää kastikkeen joukkoon marinadi, loppu vesi sekä appelsiinimehu. Kiehauta ja lisää broilerit hautumaan. Hauduta kypsisi kastikkeessa. Tarjoa riisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...