Yllättävän hyvää ja erittäin täyttävää.
Broileria pähkinäkastikkeessa
1 kg broilerin rintafileitä tai rintapaloja
marinadi:
3 tl inkivääriä
3 valkosipulin kynttä
1 tl chiliä
½ tl kurkumaa
½ tl suolaa
1 prk ranskankermaa
Sekoita madinadin ainekset keskenään. Laita broilerit marinoitumaan vähintään neljäksi tunniksi.
Pähkinäkastike:
2 punasipulia
2 rkl rasvaa
3 rkl hunajaa
½ tl suolaa
1 rlk sitruunamehua
2 dl cashewpähkinöitä
1 dl vettä
4dl vettä
madinadi
1 dl appelsiinimehua
Pilko punasipuli pieniksi palasiksi tai suikaleiksi. Hienonna pähkinät + 1 dl vettä monitoimikoneella. Kaavi broilerien pinnalta ylimääräinen madinadi talteen. Ruskista broilerin paloihin hyvä paisto pinta.
Kuullota punasipulit rasvassa. Lisää hunaja, suola, sitruunamehu, pähkinäsose sipuleiden joukkoon. Lisää kastikkeen joukkoon marinadi, loppu vesi sekä appelsiinimehu. Kiehauta ja lisää broilerit hautumaan. Hauduta kypsisi kastikkeessa. Tarjoa riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti