Kinkkupiirakkaa olen tehnyt jos jonkinmoista..
Näin gluteenittomana on haasteellista löytää hyvä pohja joka kelpaa myös muille ja erityisesti niille ketkä kestää vehnää.
Kiva lisäys tuli kun siivutti tomatit tuohon päälle eikä leikannut pieniksi ja sekoittanut muihin aineksiin.
Kinkkupiirakka
pohja:
150 g margariinia tai voita
1 dl kaurajauhoja
3 dl vaaleita gluteenittomia jauhoja
1 rkl psylium
3 rkl kylmää vettä
Nypi rasva kuivien ainesten joukkoon. Lisää kylmä vesi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele piirakka vuokan valmis taikina.
Esipaista pohjaa 200'C 10min.
täyte:
150 g ranskankermaa
150 g juustoraastetta
150 g kinkkusuikaleita/leikkelettä
1 kananmuna
mustapipuria
suolaa
3-4 tomattia
Pilko kinkku pieniksi palasiksi. Sekoita ranskankerma, juustoraaste, kananmuna, kinkkusuikaleet, suola ja mustapippuri keskenään. Siivuta tomaatit.
Kaada täyteaines esipaistetun pohjan päälle lado tomaattisiivut päälle.
Paista pohjaa vielä 35-45min uunista riippuen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti