Pähkäilin muutaman päivän mitä oikein tekisin rippijuhlin täytekakun seuraksi, kuivakakkua vai keksejä.
Teinkin wilhelmiinoja mutta tarvii vielä harjoitusta niinpä päätin tehdä suklaista ja hyvää kun täytekakkuun ei tule suklaata, niin hyvä vastapaino.
Tein ohjeen kaksikertaa, olisi tietty voinut tehdä kaksikertaisena ja jakaa kakkuvuokiin. Minulla vaan sattuu olemaan vain yksi tuollakuviolla oleva vuoka niin..
Sydänsurujen kakku
4 dl vaaleita gluteenittomia jauhoja
1 dl mantelijauhoa
1 rkl psylliumia
3/4 dl kaakaojauhetta
3 dl fariinisokeria
1 tl soodaa
1 tl suolaa
3 dl maustamatonta jogurttia
150 g margariinia
2 kananmunaa
Lämmitä uuni 175'C:n.
Sulata margariini. Sekoita kuivat ainekset keskenään.
Lisää jauhoihin kananmunat, jugurtti sekä sula margariini. Sekoita taikina sekaisin ja kaada voideltuun kakkuvuokaan.
Paista 40-50 min.
Anna jäähtyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti