lauantai 4. heinäkuuta 2020

Kolmensuklaan kakku sitruunakiilteellä


Synttärisankarin toiveesta tälläinen kakku kun ei päässyt yksimietymykseen haluaako suklaa vai sitruunakakun.


Kolmensuklaan kakku sitruunakiilteellä

75 g rasvaa

2 dl kuohukermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g tummaa suklaata (vähintään 70%)
100 g laktoositonta maitosuklaata
80 g valkosuklaa (ICHOC, VIVANI)

2 dl Sitruuna-lime mehua
1 dl hyytelösokeria

Murskaa keksit ja lisää rasva joukkoon. Jos käytät jääkaappikylmää margariinia tai voita niin pehmitä hiukan mikrossa. Painele keksiseos kakkuvuokaan. Laita jääkappiin odottamaan.
Sulata suklaat jokainen omassa astiassaan.
Vaahdota kerma. Pehmitä tuorejuusto haarukalla tai lusikalla, jos et ole ottanut ajoissa lämpeämään. Sekoita tuorejuusto kerman joukkoon. Jaa kerma-tuorejuustoseos tasaisesti suklaidenkesken. Sekoita jokainen omassa astiassaan. Kaada keksipohjan päälle haluamassasi järjestyksessä.
Laita kakku jääkaappiin.
Tee sitruuna-lime hyydyke. Kaada mehu kattilaan, kiehauta ja lisää hyydykesokeri. Kiehauta. Jäähdytä hiukan ja lisää kakun päälle pikkuhiljaa lusikalla laittaen. Laita kakku jääkaappiin hyytymään loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...