Kinkkupiirakka
150 g margariinia
4 dl jauhoja (1 dl kaurajauhoja, 1 dl maissijauhoja, 2 dl vaaleita glut. jauhoja)
1 rkl psyllium
3 rkl kylmää vettä
ripaus suolaa
täyte:
150 g ranskankermaa
150 g mozzarella juustoraastetta
150 g kinkkuleikkelettä
2-3 tomaattia
2 kananmunaa
suolaa, pippuria
Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään. Nypi jääkaappikylmä margariini joukkoon. Lisää kylmä vesi. Painele piirakkavuokaan. Esipaista pohjaa 200'C 10min.
Valmista täyte. Pilko kinkkuleikkelet pieniksi palasiksi. Siivuta tomaatit. Sekoita täytteen ainekset tomaattia lukuunottamatta keskenään. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. Lado tomaattiviipaleet päälimmäisiksi. Laita piirakka takaisin uuniin ja jatka paistamista 15-20min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti