sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Omena-kanelikakku

Oman pihan omenat ei hirveän hyvin häviä syömällä. Jotain pitää keksiä, pakastimeen en enempää omenahilloa laita.


 

Omena-kanelikakku

2 kananmunaa

1 dl fariinisokeria

2 tl leivinjauhetta

2 dl maitoa

5 dl jauhoja (1 dl manteli, 1 dl kaurajauhoa, 3 dl vaalea glut.jauhoja)

3-5 omenaa (koosta riippuen)

väliin:

kanelia & tomusokeria

Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Kuori ja raasta omenat. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita puolet taikinasta kakkuvuokaan, laita kanelia ja tomusokeria taikinan päälle ja laita loput taikinasta päälle.

Paista 175'C n.30min. Koristele halutessasi tomusokerilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...