perjantai 25. syyskuuta 2020

Pannukakku

 

Gluteenittomana kun olen tehnyt pannukakkuja niin en kyllä aikaisemmin ole saanut näin kuohkeaa ja hyvää pannukakkua.
Tällä ohjeella siis jatkossa ehdottomasti.


Pannukakku

5 kananmunaa

1 l maitoa

4,5 dl glut.vaaleata jauhoseosta

1 tl vaniljasokeria

2 rkl voita


Lämmitä uuni 225'C.

Vatkaa kananmunat kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää n. puolet maidosta. Lisää jauhot, suola ja vaniljasokeri kevyesti vatkaten. Lisää loppu maito. 

Anna taikinan turvota 10-15min. Vatkaa kevyesti ennen pannulle kaatamista. Laita leivinpaperi uunipellille ja lisää voi leivinpaperin päälle. Sulata voi uunissa. Ota uunipelti uunista ja lisää taikina pellille.

Paista pannukakkua uunissa 20-25min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...