Uusi tuttavuus -muttei ollenkan paha sellainen.
Ainut mitä muutin reseptissä oli gluteenittomaksi. Sekä paistoin vesihauteessa.
Suolainen juustokakku
pohja:
200 g semper suolaisia keksejä
75 g voita
½ ps mustaleimajuustoraastetta
täyte:
400 g yrtiituorejustoa
½ ps mustaleimajuustoraastetta
3-4 murskattua valkosipulin kynttä
3 kananmunaa
suolaa
mustapippuria
salaattikerros:
jääsalaattia
kurkkua
kirsikkatomaattia
Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit. Sekoita sulattettu voi keksimurun joukkoon. Lisää juustoraaste ja sekoita. Painele seos kakkuvuokaan, myös reunoille.
Yhdistä kaikki täytteen ainekset keskenään ja kaada pohjan päälle.
Suojaa kakkuvuoka ulkopuolelta foliolla. Laita reunaliseen uunivuokaan kiehuvaa vettä (tai johonkin muuhun johon kakkuvuoka sopii. Vettä saa korkeintaan olla puolen väliin vuokaa.
Paista 175'C 35-40 min.
Jäähdytä kunnolla. Koristele kakku salaatilla ennen tarjoilua.
Pohja sopii myös pakastettavaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti