Kesäkurpitsaiset broilerpihvit
800 g broilerin jauhelihaa
2 dl ruokakermaa
1 dl kaurahiutaleita tai glut. korppujauhoja
paprikaa
currya
suolaa
mustapippuria
sipuli
valkosipulia haluamasi määrä
chili
kesäkurpitsa
2 pkt broilerpekonia
Sekoita kaurahiutaleet kermaan ja jätä turpoamaan. Sekoita jauhelihan joukkoon mausteet. Kuori ja hiuenonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Poista chilistä kanta ja pilko pieniksi (tai käytä chilirouhetta). Pese ja halutessasi kuori kesäkurpitsa. Viipaloi ja kääri pekoniin. Sekoita turvonnut kerma-kauraseos jauhelihan joukkoon. Kaada tasaiseksi levyksi uunipellille. Laita pekoniin käärityt kesäkurpitsat levyn päälle. Paista 200'C 15-18min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti