tiistai 6. lokakuuta 2020

Kesäkurpitsaiset broilerpihvit

Piti kokeilla jotain erilaista kun en halunnut raastaa tuota kesäkurpitsaa jauhelihan joukkoon, enkä tarjota sitä erikseen. Pekoniin (broiler pekoniin) käärittynä oli kyllä hyvää. Näistä voisi kyllä tehdä täytettyjä pihvejä (ja tehdä siistit pyöreät pihvit) tai vastaavasti pullia. Tässä tehty helpoimman kautta ja laitettu yksi iso pihvi.


 

Kesäkurpitsaiset broilerpihvit


800 g broilerin jauhelihaa 

2 dl ruokakermaa

1 dl kaurahiutaleita tai glut. korppujauhoja

paprikaa

currya

suolaa

mustapippuria

sipuli

valkosipulia haluamasi määrä

chili

kesäkurpitsa

2 pkt broilerpekonia


Sekoita kaurahiutaleet kermaan ja jätä turpoamaan. Sekoita jauhelihan joukkoon mausteet. Kuori ja hiuenonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Poista chilistä kanta ja pilko pieniksi (tai käytä chilirouhetta). Pese ja halutessasi kuori kesäkurpitsa. Viipaloi ja kääri pekoniin. Sekoita turvonnut kerma-kauraseos jauhelihan joukkoon. Kaada tasaiseksi levyksi uunipellille. Laita pekoniin käärityt kesäkurpitsat levyn päälle. Paista 200'C 15-18min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...