lauantai 8. lokakuuta 2016

Mustikka-rahkapiirakka


3 dl maitoa
1 ps kuivahiivaa
1 dl sokeria
½ tl suolaa
2 tl kardemummaa
1 kananmuna
75 g voita sulatettuna
2 dl kauralesettä
3 dl ohrajauhoja
2 dl ruisjauhoja
1 dl kookosjauhoja
1 rkl psyllium-jauhetta

100-200 g mustikoita (tai muita marjoja)
2 kananmunaa
2 prk rahkaa
2 dl kermaa
1 dl sokeria

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään. Sekoita kaikki keskenään ja anna kohota 30-40 min. Levitä uunipellille. Levitä marjat pohjan päälle.
Vatkaa kananmunien rakenne rikki. Sekoita kanamunat, rahka, kerma ja sokeri keskenään. Kaada seos mustikoiden päälle. Paista uunissa 200'C n.20min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...