1½ l vettä
3-4 dlgluteenitonta pastaa
marinadi:
3 rkl öljyä
2 rkl appelsiinimehua
2 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl hunajaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuri rouhetta
1 valkosipulinkynsi murskattuna
polarjuustoa raastettuna (tai jotain muuta kovaa juustoa)
viinirypäleitä
jääsalaattia
paprika
pala kurkkua
1 päärynä
Lisää kiehuvaan veteen pasta. Keitä kypsäksi. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää pastan joukkoon. Anna marinoitua kylmässä 1-2 tuntia.
Raasta juusto. Puolita viinirypäleet. Kuori ja kuutioi päärynä. Revi salaatti. Suikaloi paprika ja kurkku.
Vuoraa laakea tarjoiluvati salaatilla. Kaada marinoitu pasta päälle. Laita kasvikset kerroksittain tai sekoita ensin keskenään ja lisää sitten pastan päälle. Lopuksi juustoraaste päälimmäiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti