torstai 21. maaliskuuta 2019

Jauheliha-makaroonimössö "pääkallo"


Helppoa nopeaa arkiruokaa jota voi tuunata mielensämukaan vaikka miten.
Jatkojalostaa tietysti makoroonilaatikoksi. Tai ryödä edellisenä päivänä näin mössönä ja seuraavana tehdä lopusta laatikko -jos on enää mistä tehdä :) 

perusmössön ainekset:
makaroonia tarvittava määrä
jauhelihaa
mausteita

lisäksi tässä:
herne-maissi-paprika
herne- maissi.porkkana
(pussien jämät)
papu purkillinen
sipulia
valkosipulia

Keitä makaroonit. Keittämisen loppuvaiheessa heitä pakastepussien loput joukkoon vähäksi aikaa.
Pilko sipulit ja valkosipulit. Huuhtele pavut. Ruskista jauheliha. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää sipulit, valkosipulit sekä pavut. Yhdistä jauheliha-kasvisseos huuhdeltujen makaroonien ja kasvisten joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...