maanantai 4. maaliskuuta 2019

Juustoinen broiler-kasviskeitto


2* 450 g maustamatomia broilerin suikaleita
1 lime (kuoriraaste + mehu)
kanelia
juustokuminaa
suolaa
pomeranssinkuori jauhe
muskottipähkinä
2-3 sipulia (sipulin koosta riippuen)
3 valkosipulin kynttä
3 isoa porkkanaa
200 g vihreitä papuja
reilu 200 g maissia
2 l vettä
currya
(suolaa + mustapippuria)
250 voimakasta sulatejuustoa

Mausta broilerin suikalet limellä, kanelilla, juustokuminalla, pomeranssinkuori jauheella, muskottipähkinällä sekä suolalla. Anna maustua vähintään ½ tuntia, mielummin seuraavaan päivään.
Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Kuori ja pilko porkkana.
Ruskista broileri kattilassa tai padassa. Lisää sipulit kuulottumaan. Lisää hetken päästä porkkanat ja curry. Lisää vesi, anna kiehua 10 min. Lisää maissit, pavut ja pilkottu sulatejuusto. Anna sulatejuston sulaa. Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapipuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...