Kasvisruoka on hyvää kunhan sen laittaa maistuvaksi.
Monia ohjeita kun selailee ja miettii mikäs voisi sopia itselle niin tulee valinnan vaikeus ja orpo-olo kala kuivalla maalla niinsanotusti. Rohkeasti vain pitäisi kokeilla erilaisia aineksia eikä tyttytyä niihin mihin on tottunut. Tosin ruusukaalin ystävää musta ei saa.. Olen itse tehnyt ja syönyt ravintolassa. Tosin mitenköhän ruusukaali tähän eksyi.. Ei sitä tässä ainakaan ole.
Kasviscurry
1 ps kaurajauhista
1 sipuli
1 prk valkosipuli tomaattimurskaa
1 prk kikherneitä
1 dl maustamatonta jogurttia
mausteseos:
1 tl kurkumaa
1 tl sinapinsiemeniä
1 tl jeeraa -> juustokuminaa
1 tl inkivääriä
1 tl cayennepippuria
½ tl kanelia
½ tl kardemummaa
2 valkosipulin kynttä
Valmista mausteseos sekoittamalla kaiki mausteet keskenään, valkosipulin kynnet sekä jogurtti. Itse sekoitin sauvasekoittimella kaikki tahnaksi.
Pilko sipuli. Valuta ja huuhtele kikherneet.
Paista kaurajauhis sekoita maustetahna joukkoon. Anna hiljaisella lämöllä välillä sekoitten maustua 5-7min. Lisää sipulit. Kuullota. Lisää kikherneet ja tomaattimurska. Sekoita huolesti ja anna hautua 15min miedolla lämmöllä.
Tarjoa riisin kera. Itsellä salaatin tällä kertaa korvasi avokadoviipaleet joissa oliiviölyä, mustapippuria ja suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti