Selailin (taas) erinäisiä reseptejä. Jotain uudenlaista piti saada kokeilla. Pohdein popcorn vai murot.. Lisää makeutta -ei kiitos. Tämä lopputulos oli yllättävä eikä niin makea kuin aluksi kuvittelin.
Popcorn-suklaakakku
1 l valmiita popcorneja
200 g vaahtokarkkeja
1 dl nutellaa
2 dl kuohukermaa
150 g tummaasuklaata
150 g maitosuklaata
Sulata vaahtokarkit varovasti välillä sekoittaen mikrossa. Sekoita sulaneet vaahtokarkit ja nutella popcornien kanssa. Painele kakkuvuokaan. Jätä odottamaan täytteen valmistumista.
Sulata suklaat. Vaahdota kerma. Sekoita sulanut ja jäähtyneet suklaat kermavaahdon joukkoon.
Kaada täyte popcornipohjan päälle. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään pariksi tunniksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti