maanantai 2. maaliskuuta 2020

Nauta-jalopenopiirakka

Suolaista piirakkaa pitkästä aikaa.
Enemmän pidän suolaisesta kuin makeasta. Yllättävää kyllä teen ja leivon kyllä enemmän makeita.



Nauta-jalopenopiirakka

pohja:

200 g margariinia
1 kananmuna
1 dl juustoraastetta
1 tl leivinjauhetta
1 dl voima papurouhetta
2½ dl vaaleaa gluteenittomia jauhoja

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja painele piirakkapohjaan. Pistele pohjaa haarukalla sinne tänne. Laita jääkaapiiin odotamaan että täyte on valmis.
Laita uuni lämpeämään 200'C:n.

täyte:

150 g naudanpaisti leikkelettä
150 g fetajuustoa
2 dl ranskankermaa
2 kananmunaa
jalopenoviipaleita
kirsikkatomaatteja

Silppua leikele pieniksi palasiksi. Hienonna fetajuusto. Sekoita leikkele, feta ja kananmunat yhteen.
Kaada seos pohjan päälle. Leikkaa haluamasi määrä jalopenosiivuja (tai käytä purkki jalopenoja) ja haluamasi määrä kirsikkatomaatin puolikkaita.
Paista piirakkaa 30min uunissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...