sunnuntai 9. elokuuta 2020

Herukkarahka

 Rahkaa meillä tehdään ainakin kerran kuukaudessa.

Usein marjarahkaa, harvemmin kyllä tuoreista marjoista.


Herukkarahka


5 dl kermaa

2 prk (400g) rahkaa 

fariinisokeria

900 g herukoita

1 dl marjasosetta (punaherukka, mustaherukka, karviainen, mansikka)

Vaahdota kerma vaahdoksi. Lisää rahka joukkoon hyvin sekoittaen. Lisää sokeria haluamasi määrä. Itse söisin ilmankin sokeria. Lisää joukkoon peratut herukat ja marjasose.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...