keskiviikko 5. elokuuta 2020

Viljaisa marjapiirakka

Löysin MylynParas sivustolta ihanan ohjeen jota oli testattava -kerran kuin toisenkin.
Ensin tein mustikoista -älyttömän hyvää. Punaherukoista tuli myös hyvä piirakka.
Vaihdoin jauhot gluteenittomiksi., kardemumman jätin pois herukkapiirakasta.



 Mustikka vs. punaherukka
Punaherukakkapiirakasta tuli sopivan kirpakka kun en sokeria lisännyt yhtään.



Viljaisa marjapiirakka

Pohja:
3 dl kaurahiutaleita
1½ dl vaaleita gluteenittomia jauhoja
½ dl fariinisokeria
1 tl kardemummaa
2 dl jugurttia
½ tl soodaa
3/4 dl öljyä

päälle:
5-6 dl marjoja

muruseos:
1/4 dl öljyä
½ dl fariinisokeria
1½ dl kaurahiutaleita

Sekoita kaurahiutaleet, jauhot, sooda, sokeri ja kardemumma keskenään. 
Lisää vuoronperään jugurtti ja öljy joukkoon. Älä vaivaa vaan sekoita nopeasti keskenään.
Painele piirakkavuokaan.
Kaada marjat päälle.
Sekoita muruseoksen ainekset keskenään ja ripottele marjojen päälle.
Paista 200'C 25-30min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...