150 g voita
1 dl fariinisokeria
3 kananmunaa
100 g chili tummaasuklaata
½ chiliä
2½ dl vaaleita gluteenittomia jauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
kuorutus:
150 g tummaa suklaata (käytin 100 g chili suklaata, loput normi tummaasuklaata)
1 rkl voita
koristetua:
n.½ chiliä
Vaahdota huoneenlämpöinen voi sekä fariinisokeri. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sulata suklaa ja pilko chili joukkoon. Sekoita kuvat ainekset keskenään. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada seos kakkuvuokaan. Paista 175'C 25-30min. Anna pohjan hiukan jäähtyä ja kumoa tarjoilu lautaselle.
Sulata suklaa ja voi. Kaada kakkupohjan päälle. Koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti