sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Chili-suklaakakku

Tämä piti tehdä isäinpäiväksi..
Maistui hyvin nyttenkin. Varmasti olisi saanut hyvin poltetta lisää jos olisi annettu tekeytyä rauhassa vaikka puolipäivää tai seuraavaan päivään.


 Chili-suklaakakku

150 g voita

1 dl fariinisokeria

3 kananmunaa

100 g chili tummaasuklaata

½ chiliä

2½ dl vaaleita gluteenittomia jauhoja

1 dl kaakaojauhetta

1 tl vaniljasokeria

ripaus suolaa

kuorutus:

150 g tummaa suklaata (käytin 100 g chili suklaata, loput normi tummaasuklaata)

1 rkl voita

koristetua:

n.½ chiliä


Vaahdota huoneenlämpöinen voi sekä fariinisokeri. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sulata suklaa ja pilko chili joukkoon. Sekoita kuvat ainekset keskenään. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada seos kakkuvuokaan. Paista 175'C 25-30min. Anna pohjan hiukan jäähtyä ja kumoa tarjoilu lautaselle.

Sulata suklaa ja voi. Kaada kakkupohjan päälle. Koristele haluamallasi tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...