sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Katkarapusalaatti


Täytyy myöntää etten ole katkarapua oikeastaan syönyt kuin pizzassa..
Tämä kyllä oli hyvää ja täyttävää. Punasipuli antoi kyllä hiukan väriä, mutta olisi keltasipuli ollut varmaan tähän parempi. Pitää kokeilla jossain vaiheessa. Aika sipulista kyllä oli.


 

Katkarapusalaatti

pieni pussi katkarapuja

2 sipulia

4 valkosipulinkynttä

1 chili

2 rkl öljyä

1 sitruunan mehu

1 avokado

1 rkl oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria

kirsikkatomaattia

salaattia


Sulata ja kuivaa katkaravut.

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulit. Poista chilistä kanta ja poista siemenet. Pilko sipulit ja valkosipulit ja pilko chili. Kuullota sipulit, valkosipulit sekä chili öljyssä. Lisää kuivatut katkaravut ja kuumenna nopeasti. Lisää joukkoon ½ sitruunan mehu.

Halkaise ja poista kivi avokadosta. Kuutioi hedelmäliha. Lisää avokadon paloihin oliiviöljy, ½ sitruunan mehu, suolaa sekä mustapippuria. Anna maustua hetki.

Pese & halkaise halutessasi kirsikkatomaatit. Pese ja revi salaatti.

Kokoa lautaselle ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...