Katkarapusalaatti
pieni pussi katkarapuja
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
1 chili
2 rkl öljyä
1 sitruunan mehu
1 avokado
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
kirsikkatomaattia
salaattia
Sulata ja kuivaa katkaravut.
Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulit. Poista chilistä kanta ja poista siemenet. Pilko sipulit ja valkosipulit ja pilko chili. Kuullota sipulit, valkosipulit sekä chili öljyssä. Lisää kuivatut katkaravut ja kuumenna nopeasti. Lisää joukkoon ½ sitruunan mehu.
Halkaise ja poista kivi avokadosta. Kuutioi hedelmäliha. Lisää avokadon paloihin oliiviöljy, ½ sitruunan mehu, suolaa sekä mustapippuria. Anna maustua hetki.
Pese & halkaise halutessasi kirsikkatomaatit. Pese ja revi salaatti.
Kokoa lautaselle ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti