tiistai 6. joulukuuta 2016

Suklaakakkupohja

Ekaks mietin et kehtaanko edes laittaa tätä tänne.. Mut enpä ajatellut uuttakaan pohjaa tehdä kun suht'hyvin kuitenkin kohos.
En ol pelkistä kakkupohjista laittanut ennen ohjetta tai kuvia niin jos nyt muistais...
Olishan tuon voinut tehdä pelkästä perunajauhostakin.. Muistin vasta kun otin tuon uunista :)



6 kananmunaa
1½ dl sokeria
1 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1½ tl leivinjauhetta

Ota kananmunat ajoissa huoneenlämpöön tai lämmitä hiukan lämpimässä vedessä etteivät ole ihan kylmiä ja vaahdottuu paremmin.
Laita uuni lämpeämään 175'C.
Vaahdota kananmunat ja sokeri hyväksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Sekoita sihdin läpi jauhot varovasti nostellen sokeri-munavaahdon joukkoon.
Kaada kakkuseos voideltuun ja leivitettyyn vuokaan. Käytin kookoshiutaleita.
Paista uunissa alimmalla tai toisiksialimmalla tasolla n. 40min. 
Anna kakun jäähtyä vuuassa enen kumoamista koska lässähtää helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...