Leipänä tässä sama joka löytyy vanhasta blogista mutta jauhot vaihdettu gluteenittomiin ( 4 dltummia jytte-jauhoja + n.5 dl gluteenitton jauhoseosta + 2 rkl psyllium-jauhoseosta).
broisku täyte:
450 g maustamatonta broilerin suikaleita
öljyä paistamiseen
broiler maustetta
½ paprika
1 prk kermaviiliä
6 tl dip-mix cheddar -jauhetta
guacamole täyte:
reilu ½ annosta tätä
kostutus:
vettä + sitruunamehua
kuorrutus:
150 g ranskankermaa
loppu guacamole täytteestä
koristeeksi tällä kertaa:
maissilastuja
kurkkua
kirsikkatomaatteja
salaattia
punasipulia
Valmista juusto dippi tekeytymään. Ruskista broilerit öljyssä ja mausta. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi. Pilko broiler pienemminksi palasiksi. Sekoita broiler suikaleet, paprika ja dippi keskenään.
Halkaise leipä kolmeen osaan. Täytä välit; toiseen broiler täyte toiseen avokadotäyte. Muista kostuttaa ettei jää kuivaksi!! Anna tekeytyä seuraavaan päivään.
Valmista kuorrute; vaahdota ranskankerma ja lisää loppu guacamole joukkoon, sekoita tasaiseksi.
Koriste haluamallasi tavalla. Itsestä tuntui että on varmaankin helpompi syödä ja ennenkaikkea leikata jos maissilastut eivät ole kokonaisina :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti