sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Valkosipulinen tomaattisalaatti

Erilaisten salaattien kokeilu vaan ihanaa.


Valkosipulinen tomaattisalaatti

1 ruukku tai pussillinen salaattia
tomaatteja
(basillikan lehtiä)

valkosipuli kastike

2 valkosipulin kynttä
1½ tl etikkaa
2 rkl oliivioljyä
suolaa
mustapippuria

Valmista valkosipulinen kastike ensin. Kuori valkosipulit ja pilko ne pieniksi palasiksi tai murskaa valkosipulipuristimella. Sekoita joukkoon etikka, oliiviöljy, suola sekä mustapippuri.
Pese salaatti ja revi sopiviksi palasiksi. Pese tomaatit ja pilko palasiksi. Kokoa salaatti ja ripottele kastike päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...