perjantai 8. toukokuuta 2020

Valkosuklaa-puolukkapehmis

Valkosuklaa ja puolukka -ei varmaan parempaa yhdistelmää ole..
Jos puolukat ja vaniljakastike on kylmiä voi tarjoilla heti. Itsellä kerkesi hiukan lämpeämään niin laitoin pakkaseen hetkeksi 10-15min.



Valkosuklaa-puolukkapehmis

2 banaania
1 dl cashewpähkinöitä
50 g valkosuklaata
2 dl jäisiä puolukoita
2-3 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Kuori ja paloittele banaani laita palat pakastepussiin ja pakasta vähintään pari tuntia.
Rouhi valkosuklaa.
Ota banaatit pakkasesta ja laita joko tehosekoittimeen kaikkien muiden ainesten kanssa tai surauta sauvasekoittimella kaikki sekaisin.
Koristele halutessasi puolukoilla ja valkosuklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...