torstai 28. tammikuuta 2021

Perunarieska

 

Harvoin jää perunamuusia ja jos jää niin paistan sen sinällään syötäväksi. Nyt kuitenkin jäi todella reilusti niin kysyin kumpaa haluavat mielummin paistettua perunamuusia vai makaroonia. No makarooni voitti ja tein sitten rieskaa. Hyvin tuntui häviävän hetimiten lämpimät rieskat.


Perunarieska

1 l perunamuusia

2 kananmunaa

2 dl tummia glut.jauhoja

2 dl vaaleita glut.jauhoja

1 tl suolaa

Sekoita kaikki ainekset keskenään ilman minkälaista vaivaamista. Jaa joko kahdeksaan isoon kasaan tai 16 pienempään. Taputtele jauhosin käsin litteiksi rieskoiksi.

Paista 200'C 12-15min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...