torstai 14. tammikuuta 2021

Tulinen kasvispata

Aikoja sitten tämän reseptin tallentanut pinterestiin. Kauheasti en muutoksia tehnyt. Jugurttia ehkä olisi voinut olla enemmänkin. Tosin meillä tykätään tulisesta että hyvin kyllä meni näinkin.



 

Tulinen kasvispata

1 prk kidneypapuja

1 sipuli

2-3 valkosipulinkynttä

½ rkl öljyä

½-1 chiliä

1 paprika

½ dl aurinkokuivattuja tomattia

1 prk tomaattimurskaa

3-4 dl vettä

1 rkl soijakastiketta

1-3 rkl jugurttia (soijajugurttia)

1 tl kuivattua minttua

½ tl mustapippuria

1 tl fariinisokeria

tarvittaessa suolaa


Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Pilko chili ja paprika. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Valuta ja huuhtele pavut.

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää chili ja paprika. Kääntele hetki ja lisää tomaatti, pavut, tomaattimurska, soija ja vesi. Anna hautua miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Lisää joukkoon mustapippuri, minttu, fariinisokeri sekä tarvittaessa suolaa. Tasaa makua jugurtilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...