Mysli
8 dl kaurahiutaleita
1 dl pellavasiemenrouhetta ( mustikka)
2-3rkl hunajaa
0,5 dl öljyä ( itse käytän vallan oliiviöljyä)
1 rkl kardemummaa
1 rkl kanelia
1 rkl neilikkaa
0,5 rkl inkivääriä
0,5 rkl pomeranssinkuorta
2-3 pikkupussia erilaisia pähkinöitä
1 ps kuivattua mangoa
1 ps ( pieni) karpaloita
0,5 ps aprikoosia
Rouhi pähkinät pienemmiksi. Pilko aprikoosit ja mangot. Sekoita vielä karpalot joukkoon.
Sekoita hiutaleiden joukkoon pellava, hunaja, öljy ja mausteet. Sekoita huolella ja jaada uunipellille. Paista 200'C välillä sekoittaen niin että hiutaleet saavat hiukan väriä pintaan. Varo polttamasta.
Lisää jäähtyneen hiutaleiden joukkoon pähkinäsekoitus.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti