lauantai 23. joulukuuta 2023

Joulukalenterin 24. Luukku: wienernougat


Wienernougat

250 g ( 5 kpl) nougatpatukoita
100 g valkosuklaata
70 g tummaasuklaata
1 rkl voita
80 - 100 g mantelilastuja

Ruskista kuivalla pannulla mantelilastuja niin että saavat hiukan väriä. Varo polttamasta. Siirrä sivuun jäähtymään.
Pilko suklaa ja nougatit kippoon. Lisää voi joukkoon. Sulata vesihauteen päällä. Lisää paahdetut mantelilastut sulaneen suklaan joukkoon. 
Kaada seos pieneen vuokaan ja anna jähmettyä vähintään nelisen tuntia ennen paloiksi leikkaamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...