lauantai 4. huhtikuuta 2020

Pippurikana

Vaikka ajoittain tuleekin tänne blogiin uusia ohjeita niin pääasiaas tuntuu että kiertää ne samat ruoat. 
Tämän ohjeen bongasin täältä
Ohjetta en lähtenyt muuttamaan muuten kuin laitoin pippuria hiukan enemmän.
Käytin tähän isoja rintapaloja, maustamattomia. Olisi ehkä kannattanut käyttää fileitä niinkuin ohjeessa. Oli broilerit aika mauttomia eikä hyvä kasike riittänyt ihan näihin. Jos siis käyttää hyvän kokoisia rintapaloja niin kannattaa ehkä maustaa ne kunnolla ja antaa marinoitua ainakin pari tuntia ensin.



Pippurikana

broilerin fileitä syöjien mukaan (laskettu 4-6:lle)
1 rkl öljyä
1 rkl öljyä
2½ dl vettä
2½ tl kanaliemijauhetta
1 tl hunajaa
2 tl pippurisekoitusta rouhittuna
1 rkl sinappia
2 dl ruokakermaa

Kuumenna paistin pannu. Lisä pannulle voi ja öljy. Paista fileet molemmin puolin kullan ruskeaksi. Lisää joukkoon vesi, kanaliemijauhe, pippuriseos ja hunaja. Sekoita ja hauduta kannen alla pienellä lämmöllä 10 min.
Lisää sinappi ja ruokakerma. Hauduta vielä 5min. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Tarjoile riisin ja vihersalaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...