sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Luukku 9. Pasteijat


Pasteijat kuuluu monella jouluun. 
Meillä lähinnä syntymäpäivä tarjottaviin useinmiten -niin tänäkin vuonna.
Jauhelihaa vaihtamalla saa eri makuja ja jauhelihan voi tietysti korvata haluamallaan kasvistäytteellä esim. porkkana raasteella, mifulla, härkiksellä, kesäkurpitsalla..



Voi -tai lehtitaikinaa
puuroriisiä
lihalientä
jauhelihaa
mustapippuria
suolaa
muskottipähkinää

Keitä puuroriisi lihaliemessä. Ruskista jauheliha, mausta suolalla, pipprilla sekä muskottipähkinällä.
Sekoita riisi sekä jauheliha keskenään ja sulata voi -tai lehtitaikinalevyt. Puolita levyt ja täytä.
Paista uunissa 200'C n.15 min uunista riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...