Talvinen maisema avautui kun aamulla katsoi pihalle -toivottavasti myös säilyy.
Tämä kuusi taitaa kyllä olla viimevuodelta :)
Joulukalenterin suolaiset jatkuvat. Taitaa olla ensimmäinen ja viimeinen ruoka. Itse kyllä kehittelen jouluksi vaikka mitä, mutta taitaa kallistua suurimmaltaosin tuonne keivontapuolelle. Ja blogista löytyy aikasemmilta vuosilta jo esim. sinapin ohje, bataatti-porkkanalaatikon ohje... Ja monia muita.
1 kg raakoja punajuuria
mustapippuria
timjamia
öljyä (ihan mistä öljystä tykkää)
vettä
aurajuustoa (käytin yli puolet paketista -makuaisia on kuinka paljon käyttää)
Kuori ja pilko punajuuret. Mausta mustapippurilla sekä timjamilla. Kaada öljyä päälle (n.pari ruokalusikallista). Laita vettä pohjalle muutama desi ettei kasvikset pala nin helposti leivinpaperiin kiinni. Muista kuitenkin sekoitella muutamia kertoja paistamisen aikana. 200'C 20-30min.
Kun punajuuret ovat kypsiä sammuta uuni ja lisää aura murusina päälle ja sekoita varovasti. Itse laitoin hetkeksi vielä paistoksen sammutettuun uuniin. Jos haluat auran maistuvan voimakkaasti niin jätä jälkipaisto välistä tai lisää tuoretta auraa päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti