Jotain makeaa mutta samalla kirpeä.
Tätä kun tein niin katselin ohjeita, niitä on niin monenlaisia.. Tehdään jäisistä (niinkuin itse tein), sulatetuista, tuoreista, kananmunan valkuiaisen kanssa ja ilman. Näissähän menee ihan sekaisin -tai sitten pitää vaan kokeila ja päättää itse mikä tuntuu itsestä parhaimmalta.
Ja nimeä näilä on lumikarpalot tai ihan vaan karpalokarkit. Olikohan muita.. En ainakaan äkkiseltään muista. Jossain luki että nämä säilyvät 4-7pv -tosin eikö nämä tule syötyä nopeastikin.
Näitä jopa voisi tehdäkin jouluaaton jälkkäriksi. Kunnen mitään kakkuja tai muuta halua.
Lumikarpalot
karpaloita
tomusokeria
Laita astiaan tomusokeria. Tässäkin tuntui olevan montaa eri kastia -minkälainen astia on hyvä? Sellainen missä saa hyvin pyöriteltyä karpalot.
Laita karpalot tomusokerin päälle ja pyörittele kauttaaltaan. Nosta karpalot pois tomusokerista ja anna vähän aikaa kuivahtaa. Kasta ja pyörittele uudestaan tomusokerissa. Tämän voi tehdä muutaman kerran, niin kauan kuin tomusokeri jää karpaloiden pinnalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti