maanantai 19. joulukuuta 2022

Luukku 20. Jouluinen suklaamousse



Jouluinen suklaamousse

5 dl kuohukermaa
100 g tummaasuklaata (70%)
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
0,5 tl pomeranssinkuorta
0,5 tl neilikkaa

Pilko suklaa kulhoon. Lämmitä 1 dl kermaa mikrossa tai kattilassa. Lisää lämmennyt kerma suklaan joukkoon ja sekoita niin että suklaa on kokonaan sulanut. Lisää mausteet suklaan joukkoon ja sekoita.
Vaahdota loppu 4 dl kerma vaahdoksi. Sekoita suklaa vaahdon joukkoon. Laita mousse tarjoilu astiaan tai suoraan jälkiruoka astioihin. Laita jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...