keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Luukku 15. Rosmariini-piimäkakku



 Rosmariini-piimäkakku

4 dl vaaleita glut.jauhoja
1,5 dl fariinisokeria
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl rosmariinia
200 g voita
1 dl apoelsiinimarmeladia
2 dl piimää
0,5 dl siirappia

Sulata rasva. Hienonna rosmariinit. Sekoita kuivat ainekset keskenään.
Sekoita kuiviin aineksiin appelsiinimarmeladi, piimä, siirappi sekä voi. Sekoita juuri ja juuri sekaisin. Kaada voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175'C 45-55min uunista riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...