Suklaata ja lisää suklaata.
Suklaamarkiisi
300 g tummaasuklaata
2 rkl vahvaa kahvia
3 rkl appelsiinimehua
1 appelsiinin raastettu kuori
175 g voita
2 rkl kaakaota
6 kananmunaa
1 dl tomusokeria
ripaus suolaa
Vuoraa haluamasi vuoka tuorekelmulla.
Sulata suklaa kahvin kanssa. Sekoita joukkoon appelsiinimenu sekä kuoriraaste. Eroittele keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset ja ripaus suolaa hyväksi vaahdoksi. Vaahdota keltuaiset ja tomusokeri. Vaahdota myös voi sekä kaakao. Sekoita suklaa voi vaahtoon. Lisää keltuaisvaahto ja lopuksi valkuaisvaahto. Sekoita tasaiseksi. Lisää vuorattuun vuokaan. Laita jääkaapiin vähintän neljäksi tunniksi, mielellään yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti