Voiko juustokakku enää helpommin tehdä?
Olen tehnyt perinteisesti liivatteella hyydytettyä, tyydyttänyt suklaalla, paistanut uunissa. Näin pakkasessa jäähdytettynä ehkä kuitenkin helpoin tehdä ja mukavan tuntuinen - vähän niinkuin jäätelöä söisi. Ja minähän rakastan jäätelöä 😍
Jäädytetty suklaakakku
2.5 dl Fazerina granola suklaa mysliä
6 taateleita
50 g margariinia
Sulata rasva ja pilko taatelit pieniksi palasiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Taputtele kakkuvuokaa pohjalle ja laita jääkaappiin odottamaan täytettä.
2.5 dl vaniljakastiketta
200 g vaniljatuorejuustoa
70 g tummaa suklaata
Vaahdota vaniljakastike. Hienonna suklaa ja sekoita tuorejuuston kanssa. Yhdistä kaikki keskenään. Kaada pohjan päälle. Laita hetkeksi (n.puolituntia) pakastimeen.
20 g tummaa suklaata
Sulata suklaa. Laita sulanutta suklaata kakun päälle ja vedä esim hammastikulla kuvioita kakun pintaan. Jäädytä parisen tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti