torstai 16. joulukuuta 2021

16.luukku

 Puolukkaa pitää olla jouluna -tai tarkemmin ajaltuna aina.

Ennen en ollutkaan pelkkästään puolukasta tehnyt rahkaa, no nyt olen ja täytyy todeta että voisin jatkossakin tehdä vallan puolukasta.




Piparinen puolukkarahka

2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 dl rahkaa
200 g pakestepuolukoita
1 tl kanelia
1 tl pomeranssinkuorta
½ tl neilikkaa
½-1 tl kardemummaa
muutama piparkakku

Vaahdota vaniljakastike. Sekoita rahkan joukkoon puolukat (jätä osa koristeluun) ja mausteet. Lisää murusteltua piparkakkun palasia joukkoon ja sekoita vaniljavaahdon kanssa. Koristele puolukoilla ja piparin paloilla ja piparin murulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...