Porkkanakakku
6 kananmunaa
2 dl fariinisokeria
6 dl jauhoja (2 dl kaurajauhoja, 2 dl valea glut.jauhoja, 2 dl Schär glut. jauhoja)
2 rkl kanelia
1 tl kardemummaa
1 tl inkivääriä
½ tl muskottipähkinää
2 dl öljyä
9 dl porkkanaraastetta
kuorrute:
200 g margariinia
400 g maustamatonta tuorejuustoa
tomusokeria
1 tl neilikka
1 tl pomeranssin kuori
Raasta porkkanat raasteeksi niin että saat 9dl raastetta. Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja fariinisokeri. Sekoita kuivatat ainekset keskenään. Sekoita kaikki ainekset varovasti sekoittamalla muna-sokerivaahdon joukkoon.
Paista 175'C 40-45min
Valmista kuorrute; Soseuta huoneenlämpöinen rasva ja huoneenlämpöinen tuorejuusto sekaisin ja lisää tomusokeria haluamasi määrä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti