Tiikerikakku on ensimmäisiä kuivakakkuja mitä koskaan olen tehnyt. Gluteenittomana tällä reseptillä ainakin maistui aivan samalta kuin vehnään tehtynä.
Tiikerikakku
275 g margariinia tai voita
3dl fariinisokeria
4kananmunaa
3dl vaaleita glut.jauhoja
2dl maissi tärkkelystä
1.5tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
3.5rkl kaakaojauhetta
1dl maitoa
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Sekoita jauhot kaakaota lukuunottamatta keskenään. Lisää jauhot muiden ainesten joukkoon. Jaa taikina 3/4 osaan ja sekoita pienempään osaan kaakao ja maito.
Kaada taikinat vuoronperään voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaa niin että saat siten raidotetetut raidat. Voit vielä varovaisesti sekoittaa tikulla tai haarukalla taikinaa sekoittaen taikinoita keskenään.
Paista 175'C 45-50min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti