maanantai 13. joulukuuta 2021

14.luukku

Raikasta salaattia välillä niin jaksaa taas herkkuja.


 

Persimon - juustosalaatti

2 ps jääsalaattia
150 g juustoa (ihan mitä vaan kovaa juustoa mistä pidät)
100 g saksanpähkinöitä
1-2 persimonia

vinegretti

4 rkl rypsiöljyä
2 rkl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
1-2 tl suolaa
1 tl mustapippuria

Pese ja revi salaattin lehdet. Pilko juusto haluamaasi palasiksi. Pienennä hiukan pähkinöitä ja kuori la pilko persimoni(t). Kokoa salaatti.
Valmista vinegretti sekoittamalla kaikki ainekset hyvin keskenään ja lisää salaatin päälle hiukan ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...