sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Joulukalenterin 21.luukku: Taatelikonvehdit

 Taateli erityisesti pehmeät taatelit on hyviä pelkästään napopsteluun. Nyt kun kuorutin suklaalla kelpasi myös teinillekin. Ihmettelin kun hävisi alta'aikayksikön laitaselta. Hyvähän on tietysti että kelpaa.



Taatelikonvehdit


200 g pussi pehmeitä taateleita

1 dl manteleita (itsellä oli mantelilastuja)

½ dl fariinisokeria

1½ rkl vettä

150 g tummaa suklaata

Mittaa mantelit, sokeri ja vesi kippaan. Soseuta sauvasekoittimella. Hienonna mahdolisillan hienoksi, lisää vettä tarvittessa. Jaa mantelimassa tasaisesti jokaiseen taatelin sisään. Sulata suklaa. Upota taatelit suklaaseen kauttaataan. Anna suklaan jähmettyä. Nauti tai laita jääkaapiin odottamaan tarjoilua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...