Mutakakku on vaan niin älyttömän hyvää. Mitä raemmaksi malttaa jättää sitä maukkaampaa kakku on. Tässä oli valuva sisällys. Joskus olen paistanut aika kypsäksikin. Valuva on paljon parempaa.
Piparimutakakku
150 g voita
200 g tummaasuklaata
2½ jauhoja (vaaleita glut.jauhoja, kaurajauhoja)
1 tl kanelia
½ tl inkivääriä
½ tl pomeranssinkuorta
½ tl kardemummaa
½ tl neilikkaa
4 kananmunaa
½ dl fariinisokeria
½ dl tummasiirappia
Sulata voi sekä suklaa. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Vaahdota kananmunat, sokeri sekä siirappi. Yhdistä ainekset. Paista 200'C n.20min. Koristele halutessasi tomusokerilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti