perjantai 4. joulukuuta 2020

Joulukalenterin 5.luukku: Suklaa-piparirahka

 Pipari tai piparin mausteet yhdistettynä oikeastaan mihin vaan leivonnaiseen on vaan niin hyvää.

Tässäkin saa itse säädeltyä tuon tummansuklaan vahvuuttaa ja samalla siis makeutta. Jotkut haluavat että maistuu rahkalta ja toiset haluaa enemmän makeutta. Tähän ei ole lisätty sokeria nin tuo suklaa määrittää paljon.



Suklaa-piparirahka

200 g tummaa suklaata

2 dl kermaa

1 prk (pieni) rahkaa

10-12 kpl gluteenitomia piparkakkuja 


Sulata suklaa. Vaahdota kerma hyväksi vaahdoksi. Murustele piparkakut (jätä osa koristeluun).

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Jaa annosmaljoihin. Saat joko kolme tälläistä isompaa tai 4-6 pienempää annosta. Koristele piparin muruilla ja halutessasi suklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...